Languages

25/03/2006

ISKLJUCEN IZ G17 A ZAPOSLIO ZENU

Pozarevac
Jos se ne stisava bura oko sahrane visestrukog ubice i zlocinca iz Pozarevca. Odbornik SO Pozarevac Dejan Savic izbacen je iz stranke G17+ jer je glasao za nezakonitu i nekrofilsku odluku odbronika SPS-SRS-PSS vecine u SO Pozarevac da se "balkanski kasapin" sahrani u dvoristu kuce njegove majke u ulici Nemanjinoj u Pozarevcu. To je vec drugi od ukupno 4 odbornika G17+ koji je iskljucen zbog prodaje duse crveno-crnoj koaliciji. Zauzvrat zena M.Grubetic, jos jedan clan klana Grubetic naprasno je zaposlena u JP Toplifikacija kao naknada za ovaj sraman cin.

22/03/2006

5 milona za sahranu zlocinca

Pozarevac

Pozarevacka SPS-SRS-PSS vlast potrosila je oko 5 milona dinara za sahranu jednog od najvecih zlocinaca srpskoga roda svih vremena, visestrukog ubicu i lopova koji je vise miliona evra izneo iz zemlje na svoje privatne racune u Kipru, Grckoj i Svajcarskoj. Ako je i poslednje vala mnogo je.

19/03/2006

Zlo zapoceto u Pozarevcu u njemu i zavrsilo

Pozarevac

Citav zivot nas gurao u propast - na kraju gurnuo u propast sebe!
Citav zivot slao Srbe u smrt - na kraju usmrtio sebe!
Citav zivot nas trovao lazima - na kraju otrovao sebe!
Citav zivot zavadjao nas medju sobom i sa drugima - na kraju posvadjao i svoju porodicu!
Citav zivot vredjao sve oko sebe - na kraju sebe!
Citav zivot se plasio da ce ga ubiti - na kraju ubio sebe!
Citav zivot nas drzao u izolaciji - na kraju ispracen bez ikog svog!
Citav zivot zloupotrebljavao Crkvu - na kraju otisao bez opela!
Citav zivot nas krao, citav zivot lagao - ali Boga nije uspeo !

16/03/2006

UHAPSEN SPS DIREKTOR - VEST ILI NE

Pozarevac
U Pozarevcu je pre neki dan uhapsen direktor muzaja Jacanovic, vec dugo godina poznat po kradjama kulturnih dobara Muzaja Pozarevac i sire sto ga je i kvalifikovalo da ga SPS postavi za direktora. To sto je uhvacen u kradji zlatnika sa likom Aleksandra Makedonskog jedinstvenog u svetu, nije pozarevacke socijaliste nagnalo ni na pomisao da bi eventualno mogli da ga smene. Zlatnik od neprocenjive vrednosti koji je "uzeo" pre vise godina i umesto njega tek prosle godine nakon mnogo prozivki vratio ocigledan buvljacki duplikat nece verovatno biti ni razlog da bude osudjen, jer je dobro poznato koliko je SPS kadrova jos u pozarevackom sudstvu. Ali eto mozda ovaj dogadjaj daje nadu da ce se jednom i Pozarevac osloboditi socijalista i poceti da zivi kao normalan svet.

06/03/2006

RASPRODAJA DIPLOMA ILI PAMETI

Pozarevac
Unazad 4 do godina u Pozarevcu se pojavilo gotovo desetinu raynih izdvojenih odeljenja fakluteta iz Zrenjanina, Cacka, Novog Sada, Beograda, kada se tu dodaju i privatni Megatrend i sl. nazovi univerziteti dolazi se do jedne stravicne cifre od 700-800 laznih diplomaca sto inzinjera, pravnika, ekonomista i ponajvise menadzera. Nedavno je promovisano 30-tak magistara, koliko i prosle godine. Sve to poprima razmere mentalne katastrofe kada se zna da se tu radi uglavnom o ljudima koji nikada nisu bili u stanju ni da upisu a kamoli da zavrse ni neku iole ozbiljniju visu skolo. Oni se naravno uclanjuju u SPS i SRS i PSS i postaju direktori i funkcioner. Takvi mogu da dalje biraju i postavljaju samo sebi slicne i kada se sve to projektuje u buducnost izgleda kao prava apokalipsa Pozarevacke inteligencije i uprave. E pa svaka im cast i njima i onima koji su im to dozvolili, a vi koji kao ludi ucite za svoje diplome znajte da su vam mnogo manje sanse nego onima koji su ih na rasprodaji kupili.