Languages

23/02/2008

GRUBETIĆI I DROGA

Vest da je jedan od članova mafijaškog klana Grubetić uhvaćen sa značajnom količinom narkotika u svom autu nikoga u Požarevcu i Kostolcu nije naročito začudila. Ovo gotovo da i nije neka vest. Aktivnosti ovog klana su uglavnom poznate, no to zlo se uvuklo u gotovo sve pore vlasti i inficiralo gotovo sve partije u Požarevcu tako da je ovo samo mali zrak svetlosti u našoj političkoj tami.

BAMBI PARK - PLJAČKA NA PLJAČKU

Iz dobro obaveštenih izvora saznajemo da crveno-crna koalicija u opštini Požarevac sprema još jednu pljačku na istom objektu - Bambi park i za istog naručioca - Marko Milošević?! Naime nakon što su 90-tih milione maraka gradjana Požarevca uložili u Bambi park tadašnji i sadašnji pripadnici miloševićevskog mafijaškog klana predali su u vlasništvo sve Marku Miloševiću i delom formalno zadržali udeo vlasništva koncerna Bambi odakle su takodje izvučene pare za ovaj "projekat" preko Mirinog poltrona koji je bio zbog ovakvih stvari i instaliran na mesto direktora Bambija - Miroslav Miletic (danas ugledni član DS).
Sada ova ista mafija želi da to isto što je poklonila Marku od njega kupi ???!!! A postoji i još žešća verijanta - da napravi dugoročni zakup. Opština bi zatim ovaj objekat poverila Sportskom centru na čijem se čelu nalazi Margita Šizovka - član poznate požarevačke narkodilerske porodice.