Languages

19/02/2006

GRUBETICI - KLAN, BRATSTVO ILI DIJAGNOZA

Pozarevac
I na poslednjoj sednici SO Pozarevac jos jedan od Grubetica imenovan je u UO pozarevacke biblioteke. Nedavno je objavljeno da je jedan od njih dobio stan od opstine. Jedan je da se podsetimo radikalski predsednik skupstine Pouarevac a jedan se kao G17+ odbornik usunjao u skpstinu a zatim prodao radikalima. Koliko ih vise ima zapitali su se odbornici SO Pozarevac, a mi se pitamo sta su to uopste Grubetici - klan, tajno bratstvo ili jednostavno nasa dijagnoza.

PLJACKAS ZOP-A U UPRAVNOM ODBORU GALERIJE

Pozarevac
Da i to je moguce crveno-crnoj pozarevackoj koaliciji SPS-SRS-PSS, da u upravni odbor galerije imenije licno Zorana - Sizova koji je doskora bio na odsluzenju kazne u Zabeli zbog pljacke ZOP-a 2001. godine. I ne samo to poznati krimanalci "braca Sizovi" poznati su i kao narko-dileri koje je i domaca i strana policija vise puta hvatala na granici sa vise kilograma narkotika. Sizovljeva supruga Margita je inace predsednik OO PSS, odbornik u SO Pozarevac, clan UO Sportskog centra i kandidat PSS za mesto direktora istog. Sta jos treba u Pozarevcu da se desi da bi shvatili da mafija vlada ovim gradom.

13/02/2006

MILOSEVICI OSUJETILI SMINKANJE SPS VLASTI

Pokusaj dela pozarevackih socijalista i radikala da naprave savez sa pozarevackim DSS, SPO i G17 osujecen je pozivom iz Moskve, tatinoga sina Marka Milosevica koji i u bekstvu komanduje ovom vise sektom ili klanom nego partijom. Pre ovog poziva se po nekim tvrdnjama desio poziv iz Haga sto nije u potpunosti potvrdjeno. Sve u svemu "mracne sile" jos uvek vladaju Pozarevcem i to se tesko moze maskirati tzv. demokratama.

2xSPS DIREKTOR A OSUDJIVAN

Pozarevac
Ilija Dimitrijevic, SPS direktor JP Rec naroda vise puta osudjivan napokon i zvanicno objavljeno. Zahvaljuujuci svadji sa novinarom M. Veljkovicem takodje bliskim SPS krugovima i milosevicevoj vlasti, javnost Pozarevca cula je ovaj put zvanino i dokazano da je Ilija Dimitrijevic, direktor JP Rec naroda i bivsi direktor Tehnicke skole u Kostolcu vise puta osudjivan. Ipak to nije smetalo SPS-u da bude njihov veciti direktor. Iako je pobegao pred zakonom iz Lazarevca, krijuci pri tome svoju presudu za gnusno delo za koje ce se nadamo se tek cuti on nije prekinuo da se sukobljava sa zakonom i ljudskim i bozjim sto i nije cudno za jednog raspopa. Sve to mu pak daje odlicne preporuke da ne bude samo direktor vec i mozda buduci vlasnik ove firme sa posteno zaradjenim parama od profesorske plate.