Languages

26/08/2006

SRAMNI TURNIR U CAST ZLOCINCA U DVORISTU SKOLE

Pozarevac
Sramni memorijalni turnir u cast dokazanog narucioca ubistva Slavka Curuvije, Ivana Stambolica i mnogih drugih Srba koji se odigrao ovih dana u dvoristu Osnovne skole Vuk Karadzic u Pozarevcu izazvao je negodovanje Pozarevljana. Ovakva zloupotreba skolskog prostora ne sme proci nekaznjeno ako ne zbog organizatora koji ocigledno "neznaju sta rade" vec zbog nase dece za koju ne smemo da dozvolimo da budu trovana ovakvim gadostima kakve nam cine pozarevacki (nacional) socijalisti.

19/08/2006

INON BI NA NELEGALNOJ ZGRADI DA OPLJACKA DRZAVU ZA OKO 120.000 EVRA

Pozarevac
Zoran Bulatovic, funkcioner SPS poznat i kao Inon pokusava ovih dana da izvede jos jednu pljacku drzave i gradjana Pozarevca. Zgrada koju je sazidao bez dozvole izasavsi na trotoar ispred zgrade Medicine rada, narusavajuci sve pozitivne propise urbanizma i krivicnog prava, nije se naravno zadrzao na tome. Kada su njegove stranacke kolege dosle na vlast "oprao" je papire i "retroaktivno" izdejstvovao sve dozvole. Ali i to mu je bilo malo. Od korumpirane opstinske uprave uspeo je da dozvolu preinaci tako da glasi na "grupu investitora". Ne treba biti mnogo pametan da se shvati da se ovde radi o kupcima, gde Inon pokusava da prevari drzavu za porez koji za oko 30 stanova iznosi oko 120.000 evra. Ako je i za jednog Mirinog tajkuna, vala mnogo je.

VRACEN JOS JEDAN MILOSEVICEV COVEK

Pozarevac
Nakon nekoiliko meseci "neizvesnosti" vracen je Dragan Milankovic za Nacelnika ginekologije pozarevacke bolnice. Ovaj ginekolog poznat po korupciji i lopovluku u vreme divljanja JUL-a u Pozarevcu, inace je ujak Milice Milosevic sto mu je bila ulazna karta za JUL i familiju Milosevic-Markovic. Danas je on samo jedan od mnogih koji se vracaju sluteci pozarevljanima ponovo "crne devedesete" i "vunena vremena".

07/08/2006

SPS BI DA GRADSKA SLAVA BUDE 15.OKTOBAR

Pozarevac
Na jednoj od mnogobrojnih pijanki gradskih funkcionera povodom Gradske slave grada Pozarevca, u vidno pijanom stanju predsednik OO SPS izjavi "Ma kakav vladika, vraticu ja slavu grada 15.oktobar!". Kako je krenulo u Pozarevcu moze i to da se desi. Sta reci?

05/08/2006

KO SE JOS SECA OLUJE

Pozarevac
U Pozarevcu se naravno ni ove godine niko nije setio da obelezi godisnjicu operacije Oluja kojom je 20000 Srba prognano iz Kninske krajiine. Jasno je zasto je to tako. Prvo Oluja je bila pre svega rezultat dogovora Milosevica i Tudjmana u Karadjordjevu o kome postoje i jasni dokazi. Tada je Milosevic prodao kninske Srbe bas onako kako ih je huskao da udju u sukob sa Hrvatskim vlastima kada je njemu to odgovaralo. Prognani Srbi docekani su sa igrom i pesmom u napustenim halama i hangarima. Porodici Milosevic bilo je bitno da se niko od njih ne zadrzi u Pozarevcu. Zasto? Iz istog razloga zasto krenuli u akciju privodjenja svakoga za koga iz DB-ovskih izvora znaju da ima ili da zna sa oruzjem. Trazili su nekoga ko bi eventualno pokusao da ucini ono sto su i zasluzili. Niko od njih nije to ucinio. Ucinio je to on sam uzimajuci kontra-lekove i izbegavajuci lekove za hipertenziju u zelji da prevari holandske lekare, ne bi li ga poslali u Rusiju, odakle se ne bi vratio. Epa njih bas i nije uspeo da prevari kao Srbe.