Languages

13/07/2009

РОДОЉУПЦИ, ПАТРИОТЕ И ЧУВАРИ ПРАВОСЛАВЉА НА ИСТОМ ЗАДАТКУ

Лажно и искривљено родољубље, патриотизам и православље, претходних месеци искалирали су у неколико догађаја и јасно се разоткрили свакоме ко то жели да види.
На прослави видовдана на Косову и Метохији каменовани су српски министри у име "српства". При обележавању Сретењског устава и прославе Сретења господњег у Опленцу, група родољуба и "зилота" вређали су српког премијера и српске владике. При првој посети Србији, након 25 година јадног званичног представника најмоћније државе света нашој земљи уједињено су наступили сви кваѕи чувари Србије, српства, православља - радикали, напредњаци, образовци, номоканонци, народњаци, 1389. и ко још све не а све у циљу "поправљања" односа наше змеље са САД.
Заиста није тешко разбити српски народ, државу, цркву. Рецепт је једноставан преруши се у највећег заговорника чувања Србије, завади Србију са комшилуком и читавим светом, а онда када остане изолован и слуђен пљачкај га до миле воље.
Видели смо ми на делу и у Пожаревцу те чуваре православља како упадају на православну литургију у покушају да је прекину и растуре, видели смо и власт радикалних патриота како немилосрдно пељеше не само нашу градску касу, већ и средства од омражене Европске уније. Имали смо прилику и да видимо најгоре криминалце како чувају патриоте у згради пожаревачког парламента и како закључавају тај исти парламент, фалсификују потписе, и разне друге свињарије а све за српство и Србију.